Badrumsrenovering Kungälv


Naturligt ljusinsläpp

Renovering av badrum i Kungälv

Nu fick vi ett jobb i trevliga Kungälv som vi tackade JA till. Badrumsfixaren i Göteborg AB jobbar i Göteborg med omnejd men har med åren spridit sig och vi erbjuder våra tjänster nu även i Kungälv, Ale, Bohus, Lerum, Floda, Härryda, Mölndal samt norra Halland. Vi jobbar i en radie om ca 50 km runt Göteborg. Kunden hade köpt ett relativt nytt hus, badrummet på övervåningen hade renoverats något år tidigare av ett oseriöst företag och fick renoveras om. Under 14 stekheta dagar mitt i sommaren utfördes badrumsrenoveringen.


Inkaklad hylla för handdukar mm

Kunden var fantastiskt förbered och välplanerad. Allt hade beställts i god tid och fanns på plats när vi kom till objektet. Vitt blankt kakel 20X30 valdes till väggarna och grått klinker 15X15 valdes till golv vilket ger bra förutsättningar för golvfallet. Detta är väldigt viktigt och framför allt då kunden valt att både ha dusch och bubbelbadkar. När det gäller golv i våtrum med fall bör man tänka på halkrisken. Välj mindre format i våtrum som bättre följer golvets fall mot golvbrunnen. Mindre plattor ger också bättre halkskydd.Klinker

Fundera bara över varför spatrenden har blivit så stor och slagit rot på ett så starkt och bestämt sätt. Våra kroppar behöver med jämna mellanrum få komma ner i ett varmt bad, omslutas av vattnets värmande närhet och i kombination med detta också få en härlig massage på alla våra trötta, ömma muskler. Kombinerar du den behandlingen med lite dämpad belysning, några levande ljus, kanske i form av ett härligt doftljus så kommer alla dina sinnen att spänna av och hitta tillbaka till den där fantastiska känslan utav välbefinnande och ro i hela kroppen


Bubbelbadkar

Ännu en nöjd kund och en bra referens som vi hade ett bra sammarbete med.