tjänster

BADRUMSRENOVERING

Badrumsfixaren i Sverige AB är specialister på att renovera badrum. Vi sköter allt från planering och rivning till färdigt badrum. Vi tar hand om hela badrumsrenoveringen, inklusive VVS och elinstallationer.
Som kund hos Badrumsfixaren i Sverige AB behöver du därför bara ha en kontaktperson. Naturligtvis utför vi alla våra uppdrag i enlighet med gällande standarder och branschregler som gäller renovering av våtutrymmen.
När planeringen av ditt badrum är färdig får du en detaljerad offert på hela genomförandet. Där kan du på ett tydligt sätt se vad som ingår i priset och vad det kommer att kosta, ingenting ska kännas oklart när du godkänner offerten. Givetvis får du även en tidsplan.
En badrumsrenovering kräver många olika kompetenser –elektriker, snickare, målare, kakelsättare och rörläggare. Hos oss får du en kontaktperson som ser till att arbetet utförs på rätt sätt, i rätt ordning och blir färdigt i tid.
Förutom att renovera badrum är vi bra på att hjälpa våra kunder med allt från idéer, materialval och rådgivning.

KÖKSRENOVERING & TOTALRENOVERINGAR

Vi utför även total- och köksrenoveringar, ofta i samband med en badrumsrenovering. Det började med att många av våra kunder som vi renoverat badrum åt var så nöjda med vårt arbete att de bad oss hjälpa dem med köksrenoveringen vilket sedan har utvecklats till att vi i dagsläget gör en hel del köksrenoveringar. Vi utför även nu en hel del totalrenoveringar, detta har utvecklats på samma sätt som med köksrenoveringarna. Nöjda kunder har gett oss mer och mer men framför allt större projekt efter att dom varit nöjda med resultaten av tidigare projekt. Vi har under de senaste åren totalrenoverat ett flertal hus, från rivninga av hela huset till nyckel i handen.  Även här följer vi gällande byggnormer och utför samtliga moment, från rivning till färdigställande.
Vi erbjuder även tjänster som lägga klinkergolv och diverse plattsättning i olika miljöer som butiker, salonger och industrier.

BEHÖRIGHET - GARANTIER - FASTA PRISER

Badrumsfixaren i Sverige AB är behöriga att utföra tätskiktsarbeten enligt branschorganisationen Boverkets Byggregler BBR och Byggkeramikrådets Branschregler för våtrum BBV. Vi har lång erfarenhet i branschen och vänder oss främst till privatpersoner. För oss är ambitionen att inget jobb varken är för stort eller för litet.
Vi lämnar garanti på utfört arbete i enlighet med Konsumenttjänst lagen och har alltid fasta priser. Som kund hos oss har du gjort ett tryggt val!
 

ROT-AVDRAG

Villaägare och bostadsrättsinnehavare får göra ett skatteavdrag med 30 % på belopp upp till maximalt 150 000 kronor när man anlitar en hantverkare för renovering, ombyggnad eller tillbyggnad av bostaden. På Badrumsfixaren i Sverige AB följer vi de regler som finns och vi hjälper dig att få del av det fördelaktiga ROT-avdraget.

Läs mer

FÅ OFFERT

Funderar ni på att renovera er badrum och vill ha gratis offert? Kontakta oss genom att fylla i formuläret nedan eller så kan ni ringa eller maila till oss.

Läs mer

REFERENSER

Badrumsfixaren i Sverige AB har genom åren arbetat med hundratals projekt. Hör gärna med våra kunder om hur dom tycker att badrumsrenoveringen fungerat och titta gärna på våra filmer samt bilder på badrummen vi renoverat.

Läs mer